Choď na obsah Choď na menu
 


Geografická olympiáda v šk. roku 2012/2013

V dňoch 26. – 28. apríla 2013 sa v Bratislave uskutočnilo finále 41. celoštátneho kola Geografickej olympiády pre stredné školy. Našu školu na tejto najvýznamnejšej súťaži stredných škôl v geografii na Slovensku reprezentovali dvaja študenti :  Lukáš Patrnčiak, študent oktávy,  ktorý si zabezpečil postupom z krajského kola prijatie na Prírodovedeckú fakultu UK v Bratislave na odbory súvisiace s geografiou bez prijímacích pohovorov a Peter Kyseľ, študent triedy septima, ktorý skončil na krásnom 4.mieste.

3.miesto v krajskom kole Geografickej olympiády v Trnave získala Dominika Godová, študentka 3.A triedy. Dominika je už skúsená harcovníčka. Opätovne sa pričinila o zviditeľnenie nášho gymnázia umiestnením na tých najvyšších priečkach.

Ani osemročné gymnázium nezaspalo na vavrínoch. V krajskom kole Geografickej olympiády kat. F nás úspešne reprezentovala študentka triedy kvarta Dominika Bezdeková a v kat. E študent triedy tercia Patrik Meliš.

V regionálnom kole Geografickej olympiády za Gymnázium Ivana Kupca bojovali i naši najmladší. Z triedy sekunda Matej Karas Nicol Polakovičová a z triedy prima Lucia Ulíková, Nina Kuníková Kristína Machovská.

Študentov pripravovala PaedDr. Danica Bartoňová.

Všetkým reprezentantom srdečne gratulujeme a ďakujeme za reprezentáciu školy. Želáme veľa chuti do práce a tešíme sa na úspechy v ďalších ročníkoch! J